Litt kaldt å trene ute nå som høsten er her? Har du noen skader eller vondter som gjør at trening er vanskelig? Eller har du bare lyst til å prøve en morsom og sosial aktivitet? På onsdager fra kl. 19.30 til 20.15 vil vår badevakt og instruktør Sylwia tilby vanngymnastikk i Sandbekken bad. Gruppa vil bare bruke halve bassenget, så det vil være mulig å svømme samtidig hvis man ikke har noe imot litt musikk til arbeidet. 

Tilbudet er gratis for gjestene i offentlig bad. Man kjøper bare billett på vanlig måte, og melder seg samtidig på i billettluka. Det er imidlertid begrenset antall plasser, så her blir det førstemann til mølla. Det er ingen mulighet for forhåndspåmelding, plassene deles ut fra kl. 19.00 samme dag. 

Trening i vann gir lav belastning for kroppen, og derfor er vanngymnastikk en aktivitet som fungerer for nesten alle. Du styrer intensiteten selv, så timen passer uansett om du vil ta det rolig og skånsomt, eller om du vil ha en skikkelig hard økt. Husk badehette! Noen synes også det er kjekt med svømmebriller siden det kan bli litt plasking underveis.