Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
30. november kl. 10:08

Koronavirus

-HER

. clear
ungdomsråd 2019-2021- lite bilde

Ungdomsrådet for perioden høst 2019 til høst 2021

Ungdommene i Rælingen har holdt valg, og åtte valgte representanter og like mange vararepresentante i ungdomsrådet skal i gang med å sette seg inn i planene for sentrumsutvikling og mer. Ungdomsrådets medlemmer sitter i rådet sammen i to år. Rådets oppgave er å uttale seg i politiske saker som angår ungdommer, og bidra til høyere engasjement blant de unge i Rælingen .  

Valg av representanter til eldrerådet, rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne og ungdomsrådet

Til lag og foreninger i Rælingen

Den nye kommuneloven, som trer i kraft i oktober, fører til at det blir endringer rundt valg av representanter til eldrerådet, rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne og ungdomsrådet.

Dersom deres organisasjoner mener å representere en av disse gruppene, kan dere heretter fremme forslag om kandidater til rådene. 
Les mer ved å klikke her

ungdomsråd2017

Nytt ungdomsråd

Ungdommene i Rælingen har holdt valg, og åtte valgte representanter i ungdomsrådet skal i gang med å sette seg inn i planene for sentrumsutvikling og mer. En klimakonferanse for ungdommer i Rælingen er blant planene. Ungdomsrådet møttes for første gang 16. november 2017, og de sitter i rådet sammen i to år. På det første møtet var også varamedlemmene med, slik at det var 15 deltakere på møtet.