Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Tilstandsrapport natur og miljø

Kommunen publiserer hvert år en tilstandsrapport for natur og miljø. På denne siden kan du lese de årlige rapportene.

Tilstandsrapport natur og miljø 2021

Rælingen kommune ønsker å gi innbyggerne i kommunen en samlet oversikt over tilstanden i kommunens miljø og naturarbeid, og hva vi må jobbe videre med. Vi har derfor, for sjette gang, utarbeidet en tilstandsrapport for kommunens natur og miljø arbeid.  

Bjønnåsen

Tilstandsrapport for natur og miljø 2020

Rælingen kommune ønsker å gi innbyggerne i kommunen en samlet og oppdatert informasjon om miljøets tilstand og utvikling i kommunen. Vi har derfor, for femte gang, utarbeidet en tilstandsrapport for kommunens natur og miljø. Tilstandsrapporten gir en oversikt over hvilke målsettinger kommunen jobber mot og en vurdering av hvordan vi ligger an i dette arbeidet.

I år er rapporten delt opp i to deler; del 1 fysisk miljø og del 2 klima og energi. 

Fjerdingbydammen - vinter

Tilstandsrapport for natur og miljø 2018

Rælingen kommune ønsker å gi innbyggerne i kommunen en samlet og oppdatert informasjon om miljøets tilstand og utvikling i kommunen. Vi har derfor, for fjerde gang, utarbeidet en tilstandsrapport for kommunens natur og miljø. Tilstandsrapporten gir en oversikt over hvilke målsettinger kommunen jobber mot og en vurdering av hvordan vi ligger an i dette arbeidet.

Les hele rapporten her.    

Tilstandsrapport for natur og miljø 2017

Rælingen kommune ønsker å gi innbyggerne i kommunen en samlet og oppdatert informasjon om miljøets tilstand og utvikling i kommunen. Vi har derfor, for tredje gang, utarbeidet en tilstandsrapport for kommunens natur og miljø. Tilstandsrapporten gir en oversikt over hvilke målsettinger kommunen jobber mot og en vurdering av hvordan vi ligger an i dette arbeidet.

Les hele rapporten her.

Tilstandsrapport for natur og miljø 2016

Rælingen kommune ønsker å gi innbyggerne i kommunen en samlet og oppdatert informasjon om miljøets tilstand og utvikling i kommunen. Vi har derfor, for andre gang, utarbeidet en tilstandsrapport for kommunens natur og miljø. Tilstandsrapporten gir en oversikt over hvilke målsettinger kommunen jobber mot og en vurdering av hvordan vi ligger an i dette arbeidet.

 

Les hele rapporten her.