Siden 2018 har det pågått arbeider med ny lysløype i Marikollen, og denne sesongen er alle traséer åpne. Midt i idrettsparken ligger stadion med flat løype og muligheter for skileik. De øvrige løypene går i kupert terreng. Totalt består anlegget av ca 3,5 km med lysløype. Her er det tilrettelagt for både klassisk og fristil, og gode muligheter for turer for både nye og erfarne skiløpere.

Hele anlegget er belyst. Lysene er på hver dag i periodene kl. 06:00 – soloppgang og fra solnedgang – kl. 23:00.Vi gjør oppmerksom på at anlegget prepareres for å være enveiskjørt, og at ny retning er motsatt av det mange er kjent med fra de gamle løypene. Klassisk spor settes på høyre side.

Organisert trening i regi av Rælingen skiklubb og andre pågår flere dager i uka, men alle er velkomne til å benytte seg av løypene samtidig. Vi ber om at brukere tar hensyn til hverandre.

Rælingen kommune v/ Kommunalteknikk og Skiforeningen samarbeider om preparering i anlegget. Løypene prepareres daglig. Oppdatert preppestatus kan sees i Skiforeningens Markadatabase eller i appen «iMarka».

Mer informasjon om anlegget finner du her: Marikollen langrenns- og rulleskianlegg.  Her finner du også kontaktinfo ved spørsmål om bruk av anlegget til organisert aktivitet. Oversikt over tidspunkter hvor det foregår organisert trening og/eller renn vil også komme på denne siden innen kort tid.

God tur!

Marikollen idrettspark engasjerer og er godt besøkt (14.01.2021)

Kart og mer om Marikollen idrettspark (11.01.2021)