Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline

Koronavirus: informasjon om testing, smitte, regler og vaksinering

Les mer clear
Kultursjef Rune Thieme forteller om Ravinen

Fjerdingbyvandring med kultur og Ravinen i fokus

Fjerdingbyvandring #1 er gjennomført i Fjerdingby sentrum med fokus på kultur og Ravinen. Kultursjef Rune Thieme og arkitekt Gunnar Rogne fra Spinn Arkitekter AS var med på vandringen. De informerte om hva som kommer i Ravinen, litt om materialvalg, hvordan den blir laget og svarte på spørsmål. Vandringen som startet ved Rælingen rådhus fredag 3. september 2021 kl. 18 er den første i en rekke av flere. Vi informerer om flere vandringer og hva som vil være hovedtema i god tid før neste vandring. Bli med du også.
 
Bli med

Digitalt inspirasjonsmøte #2 11. mai kl. 18

Rælingen kommune arrangerer et nytt inspirasjonsmøte i møteserien. Denne gang kan du lære om å engasjere. Det blir mulighet for å komme med spørsmål og innspill. Det enkleste er å delta gjennom våre Facebook-sider. Møtet er tilgjengelig i alle plattformer, og blir også tilgjengelig i etterkant. 

Inspirasjonsmøte Fjerdingby og Rælingen

Inspirasjonsmøte #1 for Fjerdingby og Rælingen 23. mars

Rælingen kommune arrangerte tirsdag 23. mars klokken 18:00 et inspirasjonsmøte rettet mot kommunens innbyggere. Det er flere byggeprosjekter i Fjerdingby sentrum frem mot 2023. Arrangementet var et nettarrangement. se mer informasjon om de inspirerende innlederne og opptak fra møtet.  

Møtearena Fjerdingby sentrum - vår aktive møteplass

Samhandlingsarena for Fjerdingby sentrum

Vi har avholdt et første møte i møtearena Fjerdingby sentrum - vår aktive møteplass onsdag 15. juni i kommunestyresalen i rådhuset. Inviterte var de som har en interesse i utviklingen av Fjerdingby sentrum og Marikollen idrettspark. Hensikten med møtet var å informere om pågående og fremtidige byggeprosjekter og skape en møteplass mellom kommunen og aktører for sammen å skape et levende sentrum.