Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline

Koronavirus: informasjon om testing, smitte, regler og vaksinering

Les mer clear

    Ravinen - illustrasjon januar 2021 Spinn Arkitekter AS

Vi gleder oss til Ravinen! 

Bygget kommer mellom Marikollen ungdomsskole og Øvre Rælingsveg. I det kommunale bygget kommer mange av kommunens helsetjenester som helsestasjon, helsestasjon for ungdom, PPT og barnevern. I tillegg kommer legesenter og fysioterapi.  Av kulturtilbud blir ungdomshus, bandrom, scene, dansesal, kulturskole og bibliotek. Det blir også Garcon kafè Garcon. I området bygges leiligheter og næringslokaler og det blir et torg. Ravinen vil bli en aktiv møteplass og arena og knytte sammen alt som foregår i sentrumsområdet fra før. Samlet vil dette tilføre området og tilby innbyggere, innflyttere og besøkende nye kvaliteter. Bygget ventes ferdig i september 2022.  Entreprenør: Backe Romerike. Arkitekt: Spinn Arkitekter AS. 

Prosjektleder/kontaktperson: Trond Dahl    

Følg byggeprosessen daglig: Bilder fra byggeplassen  

Film:  Ravinen (Skisser-Spinn Arkitekter AS):  Utvendig  (26.01.21) 

 

 

Ravinen bygges her september 2021

Ravinen status bygging

Bildene viser Ravinen status for byggingen per 12. september 2021. Se også animert film fra Ravinen utvendig laget av Spinn Arkitekter AS. 

Kultursjef Rune Thieme forteller om Ravinen

Fjerdingbyvandring med kultur og Ravinen i fokus

Fjerdingbyvandring #1 er gjennomført i Fjerdingby sentrum med fokus på kultur og Ravinen. Kultursjef Rune Thieme og arkitekt Gunnar Rogne fra Spinn Arkitekter AS var med på vandringen. De informerte om hva som kommer i Ravinen, litt om materialvalg, hvordan den blir laget og svarte på spørsmål. Vandringen som startet ved Rælingen rådhus fredag 3. september 2021 kl. 18 er den første i en rekke av flere. Vi informerer om flere vandringer og hva som vil være hovedtema i god tid før neste vandring. Bli med du også.
 
Ravinen - illustrasjon januar 2021 Spinn Arkitekter AS

- Får bedre rammer for gode helsetjenester

- Det viktigste for oss er at vi blir samlet og får bedre rammer for å gi gode tjenester i Ravinen, sier enhetsleder for familie og helse Brynhild Belsom. Vi samler helsestasjonene, sånn at det er fysisk nærhet til tverrfaglighet rundt alle barna i kommunen.