Våre samarbeidspartnere er Midtre Rælingen vel, Stiftelsen Setertjernstua, Ytre Rælingen vel, Stall Nordstjerna, Rælingen skiklubb, Rælingen frivilligsentral, Rælingen håndballklubb og Rælingen speidergruppe. De har satt ut postkassene og holder oppsyn med dem.

I november hvert år trekkes det et tilfeldig navn fra turbøkene på hvert av de 15 turmålene. Av disse 15 trekkes deretter en person som blir kåret til Årets Rælingstrimmer. Offentliggjøring og premiering finner sted på Rælingskvelden i Marikollen kultursal, og vinneren blir spesielt invitert til dette arrangementet. 

I brosjyren finner man turer av forskjellig lengde og vanskelighetsgrad, og vi håper at dette kan bidra til et positivt fokus på folkehelse, og å motivere innbyggere i Rælingen til å bruke marka mer. 

Brosjyren kan du hente på kommunens servicetorg og Frivilligsentralen, eller du kan laste den ned her: Rælingstrimmen brosjyre.pdf

NB: brosjyren ble laget i 2015, og noen steder har det skjedd endringer siden da. Postkassa på toppen av Marikollen alpinanlegg er nå flyttet til Marikollslottet. Turruta til Tristilåsen er midlertidig sperret av byggearbeider. Meld gjerne ifra til oss dersom du oppdager andre avvik som vi ikke har fått med oss.