Av hensyn til gjeldende regler for smittevern kan vi kun ha et begrenset antall gjester inne i anlegget. Vi går derfor tilbake til ordningen som ble brukt i fjor, med oppdeling i puljer. Billettsalg vil kun skje på nett, med unntak av seniorbadet i Marikollen på tirsdager som vil ha ordinært billettsalg. For øvrige grupper vil det dessverre ikke være mulig å benytte klippekort i denne begrensede perioden. Billetter og detaljert informasjon finner du her: iRælingen (ekstern nettside). 

Vi gjør også særlig oppmerksom på at det er påbudt med munnbind i ankomstarealer og garderober så langt det er praktisk mulig, og at det ikke er mulig å låne badehetter, svømmebriller eller annet personlig utstyr. Badehetter må medbringes eller kjøpes i badet. Det er svært få plasser i badstuene, så man er ikke garantert plass der selv om man har gyldig badebillett. 

Fullstendig oversikt over gjeldende regler og opplegg i badene finner du på denne siden: Korona-informasjon badene. Vi anbefaler at du setter deg godt inn i dette før du kjøper billett.