Mange pensjonister møtte på "nye" Trivselssenteret fra kl. 12.00 for å kose seg meg kaffe og vafler og få med seg åpningen. Selve åpningensfesten startet kl. 13 og kultursjef Kirsten Hauso holdt tale. Det gjorde også varaordfører Heidi Finstad. Hun fortalte om bygningen og foretok klipping av snoren. Sammenlignet med tidligere har nå Trivselssenteret større kjøkken med bedre fasiliteter og lagerrom. Møterommet er større og Frivilligsentralen er ny. Det er en stor og åpen garderobe, nye toaletter og mer.

Kultursjefen og varaordføreren overrakte blomst og bilde av Hans Normann Dahl. Daglig leder Sissel Sjølli ga bomster og gjorde ære på frivillige, prosjektleder Per Fält og møtesekretør Liv Lønnkvist. Liv Lønnkvist har vært møtesekretær i ti år. Prosjektleder Per Fält har etterkommet de aller fleste ønsker og sørget for et nytt og flott Trivselssenter.   Trivselssenteret er helt avhengig av frivillige. Er du interessert i å bidra, er det bare å melde seg.

Vi gratulerer med nyåpnet Trivselssenter!

 

Bilder: Overrekkelse av bilde: (fra venstre): Varaordfører Heidi Finstad, Åse Barkenes, Per Plassen, Prosjektleder Per Fält, Unni Aker Nylend fra Frivilligsentralen, (foran): daglig leder Sissel Sjølli og Kjell Kristiansen.

Flott kake: (fra venstre): Gunvor Plassen, Anne McCabe, Åse Barkenes, Gretha Skorgnes og Gerd Høyseth.