Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
30. november kl. 10:08

Koronavirus

-HER

. clear

Ny Fjerdingby skole -  ny skole i Fjerdingby krets

Fasade øst ny skole skisser HRTB Arkitekter

Prosjektleder: Nils Øyvind Bø

Nye Fjerdigby skole kommer på tomten i skogen bak Rælingen rådhus i Bjørnholthagan, har høye miljøambisjoner og ventes klar i 2022. Nye Fjerdingby skole er Norges første skoleprosjekt som gjennomføres med Best Value og Rælingen kommune er nasjonal pilot. Klikk på lenker i grønt nedenfor for aktuell informasjon om byggeprosjektet. Skolen er en del av Fjerdingby sentrum - vår aktive møteplass. Følg Fjerdingby sentrum på Facebook

Fjerdingby skole Plan 1 skisser HRTB

Hvordan blir nye Fjerdingby skole?

Her kan du se bilder og illustrasjoner som viser skisser fra arkitekt og fra landskapsarkitekt. Skolen får i tillegg til et plan U, fire andre plan. Det er også startet planer for lekeområder ute. Kontrakt med entrepenør ble signert 26. mai i år og det ser så langt ut som arbeidet er i rute; Etter en periode med rydding og hogst på tomten bak Rælingen rådhus i Fjerdingby sentrum, startet grunnarbeider med spengningsarbeid 18. november. Grunnarbeid vil pågå omtrent fire måneder i følge entreprenøren. Mer om status for arbeidet med nye Fjerdingby skole ser du på våre hjemmesider. 

Riggplan nye Fjerdingby skole november 2020 infomøte HENT

Byggeprosjekt: Nye Fjerdingby skole status uke 47

Et av byggeprosjektene som pågår i Fjerdingby sentrum er nye Fjerdingby skole. Denne uken startet grunnarbeidene på tomten. Vi oppdaterer fortøpende om byggeprosjektet under Fjerdingby sentrum på våre hjemmesider. 

Skole utendørs skisse HRTB Arkitekter

Møte for naboer til nye Fjerdingby skole 26. oktober

Du kan nå se opptak fra møtet

Informasjonsmøtet er fra kl. 18.00 til ca. 19.30. Naboer har fått tilsendt invitasjon. Velforening og FAU er også invitert. Det er påmelding og begrenset antall deltakere på grunn av smittevern covid19. Møtet vil bli sendt via kommune-TV og er åpent for alle. Opptak blir tilgjengelig. Se mer i artikkelen.

Se opptak: Her

Kontraktsignering kommundirektør Eivind Glemmestad og Hans Magnus Wold Haug HENT AS

- Her kommer Fjerdingby skole

Kontraktsignering med HENT AS og Rælingen kommune ble gjort i skogkanten i tomten bak Rælingen rådhus tirsdag  26. mai 2020. Skolebygget har høye miljøambisjoner. På våre hjemmesider vil du kunne følge utviklingen av skolebygget som ventes ferdig i løpet av 2022.