Selv om kommunen vår ikke har de typiske by-tilbudene, som kino og bowling, er det veldig mye som foregår. Mulighetene er mange enten man har lyst til å være publikum eller deltaker, men som innbygger er det ikke alltid like lett å finne frem til tilbudene. Derfor har det lenge vært et ønske om å få samlet alt på ett sted -kultur, idrett og friluftsliv.

iRælingen administreres av kultur- og fritidsenheten, men tanken er at alle våre lokale arrangører skal bli med på å fylle sidene med innhold. Det er mulig å sende inn både arrangementer, artikler og bilder. Vi har også undersider med informasjon om ulike kultur- og fritidstilbud som finnes i kommunen, og jobber med en løsning der foreninger kan få presentere sin daglige aktivitet. 

Selv om siden nå er tilgjengelig, er den langt ifra ferdig. Vi vil gjerne ha innspill fra dere til forbedringer, nye funksjoner eller hvis det er informasjon dere savner. Sammen med dere håper vi å kunne utvikle iRælingen til et nyttig verktøy for innbyggerne våre.

Besøk den nye nettportalen her: lenke til iRælingen.