Skatepark

Skateparken er egnet for både skateboard og sparkesykkel. Den har betongdekke og er tilrettelagt for både uerfarne og de som har skatet en stund. Elementene har stor variasjon og inneholder ulike overganger, ramper og rails. Hele skateanlegget har et areal på 832 m2.

Utendørs treningspark og parkour

Treningsparken er den første av sitt slag i Rælingen. Den inneholder en rekke uklike apparater for kroppsvekttrening tilpasset ulike høyder og nivåer. Det er apparater for blant annet dips, pull-ups, mage-/ryggøvelser og spenst. Treningsapparatene er kombinert med elementer for parkour, trampoliner og en kube for buldring, som gir mulighet for enda flere aktivitetsformer. Det finnes også informasjonsskilt med tips og forslag til øvelser og treningsøkter du kan gjennomføre.

Basketballbane/isflate

Basketballbanen har asfaltdekke og er utformet med kurver og oppmerking som en ordinær baksetballbane. Banen har to kurver som kan flyttes om vinteren slik at området fungerer som isflate. Om vinteren islegges også det asfaltere området rundt banen slik at vi har en isflate på ca 35 x 25 meter.