Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
02. april kl. 17:23

Koronaviruset: Ved spørsmål, ring: 66 93 20 40 hverdag kl. 10-17, helg kl. 10-14

14 personer er registrert smittet i Rælingen, herav 6 friskmeldt. Vi oppdaterer ved endringer. HER

Les mer clear
error_outline
23. mars kl. 14:47

Trenger du noen å snakke med?

Telefoner for deg som bor i Rælingen og andre hjelpelinjer HER  

Les mer clear

Studenter innen helsefag og helsepersonell som ikke jobber i helsesektoren nå

Vi ønsker at du med helsefaglig kompetanse registrerer deg

I forbindelse med utbruddet av Koronavirus (Covid-19) ønsker Rælingen kommune å kartlegge helsepersonell som i dag ikke jobber i helsesektoren. Dette kan være deg som for eksempel er student, du som jobber i forsikringsselskap men egentlig er utdannet sykepleier, eller du som har jobbet som helsepersonell men har gått av med pensjon. Om du kjenner deg igjen i eksempelet, eller har en lignende bakgrunn, vil Rælingen kommune oppfordre deg til å registrere deg ved å "søke på stillingen" og legge inn din CV.

Lenke til registrering finner du her

Paragraf

Meddommere - vi søker innbyggere av begge kjønn som ønsker å påta seg et viktig samfunnsverv

Meddommere til tingretten, lagmannretten, jordskifteretten og skjønnsmedlemmer

Rælingen kommune skal oppnevne meddommer for perioden 1.1.2021 til 31.12.2024.  Vervet som meddommer må ses på som en samfunnsplikt og enhver har dermed plikt til å være meddommer. Det er likevel viktig at de som velges er samfunnsinteresserte mennesker, som ønsker å påta seg vervet som meddommer. Vervet som meddommer vil gi god innsikt i det norske rettssystemet.

Vi søker nå etter innbyggere som ønsker et slikt verv, heller enn å oppnevne tilfeldig.  Vi må alikevel sikre at kravet i domstolloven om sammensetning blir oppfylt. Dette innebærer at vi må må ta hensyn til blant annet alder, etnisk bakgrunn og kultur, og sørge for at sammensetningen så lang som mulig blir i samsvar med befolkningen i kommunen. 
Vi håper samtidig at flere unge vokse (21 - 35 år) og utenlandske eller med fremmedkulturell bakgrunn ønsker å påta seg et verv.