Se mer: 

God stemning på åpningsfest i Marikollen torg 12. mai 

 

Nedenfor kan du se mer om butikkene og næringsvirksomheten som det er planlagt skal åpne i Marikollen torg 12.mai: 

 

- Gleder meg masse, sier kjøpmannen i REMA 1000 butikken

- Butikken blir ca 750 kvadratmeter og vi starter med 12 ansatte, sier kjøpmann Ole Martin Tveit. Åpningstidene blir fra kl. 07-23 seks dager i uken.

 

Hyllene fylles opp

- Det blir kaffe og kake fra vi åpner torsdag 12. mai kl. 10, og det blir musikk fra korps og gode tilbud, forteller kjøpmannen. Alle er velkomne! 

Butikksjef Ole Martin Tveit smiler over endelig å ha åpnet Rema 1000

12.mai: Butikksjef Ole Martin Tveit har åpnet Rema 1000    

Se mer:

- Gleder meg masse, sier kjøpmannen som skal åpne REMA 1000 butikk i Marikollen torg 

 

Vitusapotek gleder seg til å komme i gang

- Vi vil ha tre farmasøyter og flere ansatte i butikken som er ca. 150 kvadratmeter, sier Mathias Teigen Rasch-Halvorsen. 

- Åpningstiden vil bli fra kl. 09-19 på hverdager og kl 10-17 på lørdag, informerer han.  - Vi gleder oss til å komme i gang med apoteket vårt i Marikollen torg i Fjerdingby sentrum 12. mai, sier Mathias Teigen Rasch- Halvorsen. 

Vitusapotek i Marikollen torg

Vitusapotek i Marikollen torg gjør klar for åpning i mai 

 

Hairport Frisør as har to frisører som er fullbooket allerede

- Lokalene er rett til høyre ved inngangen i Marikollen torg. Vi vil starte med fire frisører som vi ta i mot både menn og damer. Møbler fra Italia står klare for å flytte inn i lokalene og to av frisørene er allerede fullbooket frem til sommeren, sier Roy Rismoen.

Søker frisører

Han informerer om at de søker frisører til Hairport Frisør as. Han forteller at kjeden har en egen skole der frisørene oppgraderer seg og at det nå er brudepynting som gjelder. - Vi har totalt 19 butikker og jeg pleier å si at at de fins i kommuner og steder på begge sider av Glomma og nå etableres vi også i Rælingen. Jeg kjenner godt til kommunen selv om jeg ikke bor der selv, og jeg ser at det er en enorm utvikling, sier han. Åpningstidene for Hairport Frisør as i Marikollen torg er enda ikke kjente. 

Hairport frisør i Marikollen torg

Hairport i Marikollen torg - arbeid med å komme på plass pågår

 

Interoptik er spesielt interessert i synstrening og tilpasning

- Interoptik Rælingen vil drives av meg, men gjennom en kjedeavtale hos Interoptik, informerer Kristin Seland Agustsdottir. - Jeg er optiker og har 20 års erfaring fra bransjen, 18 år som optiker. Jeg har en mastergrad i klinisk optometri. I tillegg til de "vanlige" problemstillingene en optiker ser på, slik som progressive briller, databriller, avstand - og lesebriller, så er jeg også spesielt interessert i barn og syn og synstrening, samt tilpassing av synshjelpemidler for synshemmede, sier hun.

- I tillegg til meg, så vil det være to butikkmedarbeidere. Åpningstidene vil være 9-18 i ukedagene og 9-16 på lørdager, sier optikeren som vil drive butikken i Marikollen torg fra 12. mai.  

Interoptik i Marikollen torg

Interoptik - bilde fra Marikollen torg 10. mai  

 

Ikigai Sushi AS vil ha take-away og sitteplasser

- Vi er en nyoppstartet bedrift, med vårt første lokale her ved Marikollen Torg. Vi er to barndomsvenner med lang erfaring innenfor serveringsbransjen og har gått sammen for å starte opp Ikigai Sushi AS. Vi har sammenlagt nærmere 30 års erfaring, og ønsker da å tilby nærområdet noe godt. Vi satser på å åpne 12.mai dersom alt faller på plass, informerer styrets leder Perry Nguyen.  - Til å starte med vil det bare være to ansatte, men vi ser frem til å kunne utvide personalet. Det vil både være take-away og plasser til å sitte inne. Det vil da bli tilbudt primært sushi, med mulighet for vin, sake eller øl for dem som ønsker det. Forhåpentligvis vil det også da komme uteservering dersom det lar seg gjøre, sier Perry Ngyen. 

Ikigai Sushi AS vil holde åpent fra klokken 11 til 21, men servering og kjøkkenet vil være stengt 30 minutter tidligere.

- Vi åpner lørdag 14. mai forteller Perry Nguyen som jobber med forberedelsene til åpning.

Hjemmeside 

- Vi har en hjemmeside med kontaktinformasjon, meny, og webbestilling. Vi tar imot bestillinger både gjennom hjemmeside og telefon. Ved bestilling gjennom hjemmesiden, har kunden alternativet å velge betaling i kasse ved henting, ellers så er vipps også satt opp. Ved bestilling i restaurant ønsker vi gjerne at vår QR blir benyttet, men hjelper selvfølgelig med bestilling ved kassen dersom det er behov. Vi tar ikke i mot dagsbestilling per mail, kun forhåndsbestillinger eller catering til andre dager. For øyeblikket har vi ikke utkjøring og tilbyr da kun henting. Hjemmesiden er www.ikigaisushi.no, informerer Perry Nguyen. 

Ikigai Sushi i Marikollen torg

10. mai: Ikigai Sushi i Marikollen torg - Tam Nguyen og Perry Nguyen jobber med å få alt på plass 

 

Pizzabakeren åpner over sommeren

- Vi åpner over sommeren, informerer daglig leder Aleksander Tolefsen. Åpningstiden blir fra kl. 11.00 hver dag, og vi trenger mange studenter som deltidsansatte, sier han.

- Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 200 pizzabakerier per i dag, og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er gode for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken, forteller Aleksander Tolefsen.

Take-away 

- Virksomheten er basert på take-away - enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er, sier han. 

 

(Artikkelen oppdateres.)

Miljøgate i Fjerdingby sentrum i mai

Miljøgate i Fjerdingby sentrum i 11. mai 2022

Les mer:

Ungdomsklubb der ungdom er 

 

- Fundamentet for utsmykking på torget lages nå

 

Garҫon kommer til Ravinen

 

Fjerdingby sentrum - Rælingen kommune (ralingen.kommune.no)

 

 

Artikkel er publisert første gang 15.03.22.