Samhold og folkehelse

-Det er en ære å overrekke utmerkelsen til Jonny som representerte RØX som rydder stier, lager benker og broer, pusser opp kommunehytta, får frem kulturminner og mye mer. Dere bidrar til trivsel, samhold og folkehelse, sa ordfører Ståle Grøtte da han delte ut prisen onsdag 8. juni. – RØX har hatt mange ulike prosjekter i mange år og blant annet gjort mye på Myrdammen, sier ordføreren.

 

Frivillig innsats for fellesskapet

Daglig leder for Frivilligsentralen, Susanne Shishegar, gratulerer RØX så mye med frivilligprisen. – Gjennom sitt felleskap og frivillige innsats bidrar RØX veldig synlig til felleskapet.  At mennesker skal møtes og berike hverandre og bidra for andre er veldig viktig, sier Susanne Shisehegar.

 

Om Frivillighetsprisen

Rælingen Frivilligsentral og Rælingen kommune hedrer frivilligheten i Rælingen med å dele ut en frivillighetspris hvert år.

«Prisen deles ut til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe som har utmerket seg med frivillig innsats, engasjement og pågangsmot til beste for den enkelte og/eller lokalsamfunnet.

Prisen blir delt ut for å gi frivilligheten et ansikt, for å markere og synliggjøre frivillige og frivillig innsats, og for å fremme frivillig engasjement.»

 

Frivillighetsprisen er blomst og vase og et diplom

Frivillighetsprisen ble delt ut med blomster og vase og et diplom 

 

Se mer:

Foreslå kandidater til Frivillighetsprisen 2021