Rælingen kommune deler ut selvtester til innbyggere med symptomer eller innbyggere som har en smittet i husstanden. I tillegg tilbyr vi nå alle innbyggere i Rælingen å få hente ut én selvtest. Utdelingen skjer tirsdag 15. februar og onsdag 16. februar.

– Mange kommer til oss for å hente en selvtest når de får symptomer. Nå har vi god tilgang på tester, og vil derfor tilby innbyggerne våre muligheten til å ha en test liggende klar til når symptomene oppstår, forteller kommuneoverlege Magnus Jonsbu.

Utdelingen foregår på Løvenstadtunet og på Rælingen rådhus mellom kl. 12 og 19, tirsdag 15. februar og onsdag 16. februar. Vi deler ut én test per innbygger, men hver enkelt trenger ikke møte opp personlig. En person kan for eksempel hente til hele sin husstand. Ved stor pågang kan det bli kø.

Det er begrenset med parkering på begge stedene, så vi oppfordrer til å gå, sykle eller reise kollektivt. Dersom du kommer med bil er det besøksparkering utenfor inngangen til rådhuset. På Løvenstad er det noen plasser for besøkende i parkeringshuset.

Den vanlige utdelingen av selvtester til personer med symptomer og de med smitte i husstanden fortsetter. Disse to dagene er et ekstratilbud til våre innbyggere. Samtidig vet vi at mange allerede har tester hjemme, men nå får de som ikke har det muligheten til å hente seg en test, sier Jonsbu.

 

 

Dette er en nyhetsartikkel om koronasituasjonen. Informasjonen her kan fort bli utdatert. Oppdatert informasjon finner du alltid på våre informasjonssider om korona.