Liker du å gå på ski?

Det kjøres skiløype på langrennstadion, i lysløypa, til Ramstadsjøen og Setertjernhytta. For de spreke er det mulig å gå til Losby i nabokommunen Lørenskog og Vangen i Oslomarka. Gjør klar skiene! Status skiløyper finner du på Skiforeningens nettsider og på denne lenken på kommunens nettsider.  

 

Fire skøytebaner 

Liker du å gå på skøyter? Du kan se mer informasjon og status om de fire skøytebanene i Rælingen på denne lenken: Skøytebaner i Rælingen 

 

Turmuligheter til fots

Ønsker du å gå til fots er det også gode muligheter i Rælingen. Noen turveier er universelt utformet. Benytt nettsidene rettikartet.no og ut.no og å se hva som finnes av turveier, skogsbilveier og stier. Søk etter Rælingen kommune eller et mer spesifikt område du er interessert i. Unngå å gå til fots i skiløypene!

Vi anbefaler følgende toppturer: Bjønnåsen 396 moh, Marikollslottet 370 moh.

På denne siden kan du lese mer om turmulighetene i Rælingen

 

Marikollen idrettspark er innholdsrik

Et innholdsrikt utfartssted i Rælingen er Marikollen idrettspark der har du fine muligheter til å komme deg rett ut i marka både sommer og vinter.

Mer om tilbudene ser du på denne lenken: Marikollen idrettspark. 

 

Hvordan blir Fjerdingby sentrum?

Er du nysgjerrig på å se hvordan det blir i Fjerdingby sentrum, anbefaler vi å ta en tur i miljøgata med brostein på fortauene, rognebærtrær og Marikollen busskur. Se på bygningen der det kommer leiligheter og næringslokaler i 1. etasje med blant annet REMA-butikk, der det blir torg og det kommunale bygget Ravinen der det blir kultur- og helsetjenester. Sist men ikke minst anbefaler vi å ta en titt på nye Fjerdingby skole som er plassert på andre siden av Øvre Rælingsveg, bak Rælingen videregående skole og Rælingen rådhus. Ravinen åpner offisielt 3. september 2022 og nye Fjerdingby skole ventes å åpne i januar i 2023. 

Se mer om byggeprosjektene i Fjerdingby senturm

Fjerdingby - kartdiagram - tiltak i sentrum

Kartdiagram - oversikt over tiltakene i Fjerdingby sentrum