Tirsdag 11. mai arrangerer Rælingen kommune et nytt Inspirasjonsmøte. Denne gangen er det Anja Cecilie Solvik, Vemun Waxvik og Ordfører i Rælingen kommune Ståle Grøtte som skal inspirere i det andre møtet i møteserien som går frem til 2023.

Anja Cecilie Solvik. Anja er til daglig kunstner og er en inspirerende person. De siste to årene har hun brukt store ressurser på å inspirere hele landet til å tenke på de fødende – hun er leder av Bunadsgeriljaen. Anja skal gi oss råd på hvordan man organiserer mennesker og hvordan man engasjerer andre.

Vemun Waxvik bor i Rælingen kommune, og jobber i selskapet Synergy SKY. Vemun jobber med hovrdan man kan få til gode møter mellom mennesker med digitale løsninger, og vil inspirere oss til å tenke nytt rundt hvordan vi snakker med hverandre. Vemun skal snakke om hvordan man engasjerer andre.

Ståle Grøtte er ordfører i Rælingen. Ståle skal snakke om hvordan kommunens innbyggere kan engasjere seg, og at kommunen har mange måter hvor dialog kan skape små og store endringer i både Fjerdingby og Rælingen kommune som helhet.


Det blir også muligheter for å komme med innspill eller spørsmål.

Den enkleste måten å delta på er gjennom kommunens Facebook-sider:

Fjerdingby sentrum

Rælingen kommune