DISKO HOS SOLBAKKEN BY NIGHT  
Publisert 26.02.2020
Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

JULEDISKO  
Publisert 04.11.2019
Onsdag 27. november kl. 18.00 inviterer Diskoteket til Juledisko i Kanonhallen! Dørene åpner kl. 17.30, og da blir det servering av gløgg og pepperkaker. DJ Terje spiller til dans. Inngangsprisen på 150 kr inkludere som vanlig både pizza, brus og kaffe - og i tillegg blir det julepose og nisselue! Bindende påmelding til Trude Essie Ask på e-post t.essie@online.no eller telefon 97 98 86 33 innen 22. november. NB: Ledsagere må også melde segpå og betale. Har man spesielle behov må man gi beskjed om dette ved påmelding. Arrangementet er alkoholfritt. Se invitasjonen her: Invitasjon Juledisko

Nissedans

KULTURKAFEEN HAR FÅTT NYTT LOKALE  
Publisert 04.11.2019
Etter den tragiske brannen er det hyggelig å kunne servere gode nyheter om Kulturkafeen: De flytter inn i fritidsklubblokalene på Sandbekken ungdomsskole! Fra og med torsdag 7. november er dette den nye hjemmebanen til Mohammed og alle hans gode hjelpere. Lokalene ligger veldig nærme det gamle huset, og de er store og fine med masse utstyr og mulighet for aktiviteter, så vi håper at både gamle og nye gjester vil finne seg godt til rette. Adressen er Blystadvegen 10, for dem som kjører med GPS. Første kveld i nytt lokale feires med disko. Ellers blir det både matkveld, bingo og nissefest frem mot jul. Sjekk programmet for resten av året her: Program Kulturkafeen november/desember 2019.

HVA SKJER MED KULTURKAFEEN?  
Publisert 14.10.2019
Som de fleste nå vet, ble lokalene til Kulturkafeen totalskadet i en brann for to uker siden. Mohammed og hans gode hjelpere leter for fullt etter et alternativt klubblokale. I mellomtiden blir det noen endringer i programmet, slik at de slipper å avlyse noen torsdager. Alle aktivitetene i oktober blir "ute på byen", og det vil bli laget månedsprogram fremover slik at man får tid til å finne alternative steder å være. Her ser du det nye programmet for oktober: PROGRAM KULTURKAFEEN OKTOBER 2019. For oppdaterte programmer, følg med her hos oss, eller på Kulturkafeens egen nettkalender: KALENDER KULTURKAFEEN.

DISKOTEKET  
Publisert 27.09.2019
Onsdag 16. oktober kl. 18.00 åpner Diskoteket dørene i Kanonhallen igjen! Er du over 14 år og har behov for tilrettelegging er du hjertelig velkommen. Inngangsbilletten koster 150 kr, og inkluderer pizza, brus og kaffe. DJ Terje sørger for god stemning på dansegulvet. Betaling skjer i døra, men du må melde deg på senest 13. oktober (bindende påmelding). Ledsagere må også melde seg på og betale.Påmelding til Trude Essie Ask på e-post t.essie@online.no. Husk å gi beskjed om eventuelle spesielle behov. Trenger du å komme i kontakt med oss på selve arranegmentsdagen, ring Trude på telefon 97 98 86 33. Velkommen!

PROGRAM KULTURKAFEEN  
Publisert 11.09.2019
Nå er programmet for resten av høsten, frem til jul, klart! Det blir bl.a. rebusløp, karneval og tur på Peppes. Se hele programmet på denne lenken: PROGRAM KULTURKAFEEN SENHØST 2019 PDF document ODT document . Kulturkafeen er et uformelt samlingssted for psykisk utviklingshemmede over 18 år. Tilbudet har varierte aktiviteter hver torsdag. Noen ganger er man i egne lokaler i Kurlandsvegen, og noen ganger drar man ut for å bowle, spise pizza, bade eller noe annet gøy. Bli med da vel!

Bowling illustrasjonsfoto

HAPPY DANCING  
Publisert 29.08.2019
LSK dans inviterer til dansekurs for barn med ulike funksjonsnedsettelser. Kurset går over 12 onsdager kl. 17.30 fra uke 36, med fri i uke 40 (høstferien). Alle kan være med, vi deler inn etter funksjonsnivå hvis nødvendig! Påmelding skjer elektronisk her: PÅMELDING. Ta gjerne kontakt med klubben dersom du lurer på noe. HER kan du se hele invitasjonen. 

DISKOTEKET  
Publisert 13.08.2019
Onsdag 28. august kl. 1800-2100 åpner Diskoteket dørene på Kanonhallen igjen. Alle over 14 år er velkommen. DJ Terje sørger for musikken. Billetten betales i døra. Den koster kr. 150,- og inkluderer pizza, brus og kaffe. Bindende påmelding innen 25. august til Trude Essie Ask, helst på  på e-post t.essie@online.no, alternativt telefon 97 98 86 33. NB: Ledsagere må også melde seg på og betale. Det må gis beskjed om eventuelle spesielle behov ved påmelding. For spørsmål på selve arrangementsdagen er det lurest å ringe. Arrangementet er alkoholfritt!

Diskoteket illustrasjon

HØSTPROGRAM FOR KULTURKAFEEN  
Publisert 24.06.2019
Allerede nå kan du begynne å glede deg til Kulturkafeen åpner igjen til høsten. I tillegg til morsomme aktiviteter som bowling, grilling og bingo blir det nemlig også stor feiring. Kulturkafeen har nemlig 20 års-jubileum, og det markerer vi med en skikkelig kakefest! Les hele aktivitetsprogrammet HER. PDF document ODT document  

KULTURKAFEEN 
Publisert 09.04.2019
Sommeren nærmer seg, men det er fortsatt noen morsomme uker med aktivitet igjen på Kulturkafeen. Resten av sesongen byr på både bowling, grilling og hattefest. Se hele programmet på denne lenken: PROGRAM VÅR 2019 DEL 2 PDF document ODT document .

DANSEGALLA MED OLE IVARS
Publisert 03.04.2019
Diskoteket inviterer til skikkelig dansegalla på Clarion hotel Gardermoen lørdag 11. mai kl. 16.00! Ole Ivars og DJ Terje bytter på å holde musikken i gang, og vi regner med kjempestemning på dansegulvet. Inngangsprisen på 350 kr inkluderer pizza og en brus. Det blir også salg av pølser, brus, snacks og kaffe i kiosken, så du kan fylle på utover kvelden. Bindende påmelding innen 27. april. For mer informasjon, klikk på denne lenken: INVITASJON TIL DANSEGALLA.

Ole Ivars

VÅRBALL 2019
Publisert 01.03.2019
Nå begynner vi å nærme oss årets høydepunkt: vårballet! Denne gangen er det Skedsmo kommune som inviterer, og arrangementet finner sted på Skedsmo samfunnshus fredag 26. april. Billetten koster kr. 300,- (også for eldsager) og inkluderer middag med drikke. Påmeldingsfristen er 30. mars, og det må benyttes eget skjema. Se invitasjon og påmeldingsskjema PÅ DENNE LENKEN. 

Vårball 2019 illustrasjon

JOLLY FRIDAY
Publisert 01.03.209
Den første fredagen i måneden arrangeres Jolly Friday på Skjetten Fritidssenter. Dette er en møteplass for ungdom og voksne med utviklingshemning eller sosiale utfordringer. Her kan man danse, spille spill, møte folk og ta seg en kaffe eller brus. Fritidskontakter bistår og sørger for god stemning! Se invitasjonen for 2019 HER

Jolly Friday 2019

JULEDISKOTEK
Publisert 07.11.2018
Onsdag 28. november blir det juledisko i Kanonhallen på Løren. I tillegg til pizza blir det også gløgg, pepperkaker og juleposer. DJ Terje sørger som vanlig for stemning på dansegulvet. Inngangsbilletten koster 150 kr og dekker all servering. Bindende påmelding innen 25. november til Trude Essie Ask på e-post t.essie@online.no. Se hele invitasjonen på denne lenken: Invitasjon til Juledisko. 

Nissedans

DANSEGALLA MED OLE IVARS
Publisert 23.10.2018
Lørdag 11. mai 2019 blir det dansegalla med Ole Ivars for personer med behov for tilrettelegging. Stedet er The Cube på Clarion hotell & congress Gardermoen. Inngang koster kr. 350 pr. person, og inkluderer pizza og brus. Det er Diskoteket som er arrangør, og spørsmål kan sendes til Trude Essie Ask. Hun vil helst at man bruker e-post t.essie@online.no, men treffes også på telefon 979 88 633. Mer informasjon kommer, men sett av datoen allerede nå!

VIL DU SPILLE ISHOCKEY?
Publisert 23.10.2018
Team Unified er et ishockeylag for barn og unge med spesielle behov. Det er stort fokus på samhold og treningsglede. Hvis du ikke kan gå på skøyter fra før så lærer du det der, og du kan få låne sikkerhetsutstyr. Laget trener i Lørenskog ishall hver torsdag ettermiddag. For mer informasjon, ta kontakt på e-post unified@likail.no. Du kan også ringe en av laglederne Carl Søderstrøm (930 86 353) eller Ola Brandt (468 42 705). Klikk på DENNE LENKEN for å se informasjonsflyer.  

Unified ishockey

PROGRAM FOR KULTURKAFEEN
Publisert 15.10.2018
Kulturkafeen er et uformelt samlingssted for psykisk utviklingshemmede over 18 år. Tilbudet har varierte aktiviteter hver torsdag. Noen ganger er man i egne lokaler i Kurlandsvegen, og noen ganger drar man ut for å bowle, spise pizza, bade eller noe annet gøy. Klikk på denne lenken for å se vinterprogrammet! PDF document ODT document

JOLLY FRIDAY HØSTEN 2018
Publisert 27.08.2018
Vil du danse, spille dataspill, møte folk og ha det gøy er Jolly Friday stedet for deg. Det er en møteplass for ungdom og unge voksne med utviklingshemninger eller sosiale utfordringer. I lokalet vårt på Skjetten Fritidssenter er det 20 storskjermer, PCer, dansegulv, biljard, kafe og mye mer. Vi har ofte morsomme konkurranser og underholdning, og fritidskontakter bidrar til god stemning og trygge rammer. Inngang koster 20 kr (ledsagere gratis). Høstens datoer er 7/9, 5/10, 2/11 og 7/12. NB: På grunn av oppussing kan vi ikke være på Skjetten Fritidssenter i september, så da blir det et annet sted. Følg med på vår FB-side www.facebook.com/aktivfritidskedsmo for informasjon! 

Jolly Friday logo

JENTEKVELDER
Publisert 27.08.2018
Gruppa Damelaget inviterer til jentekvelder for deg mellom 17 og 30 år med lærevansker eller lettere utviklingshemming. De som kommer er med på å bestemme aktiviteten - for eksempel musikk, dans, spill, skravling, lek, form og farge. Det blir ikke kjedelig når flere er sammen! Kom alene eller sammen med en venninne, presis kl. 18.00 slik at du er med når kvelden starter. Vi holder på til kl. 20.30, og det koster 20 kr å komme inn. Denne høsten samles vi 11. oktober. 15. november og 13. desember på Skjetten Fritidssenter. Klikk HER for flyer med kontaktinfo etc. 

NYTT PROGRAM FOR KULTURKAFEEN
Publisert 11.4.2017
På Kulturkafeen er det så mye aktivitet at de må dele opp vårprogrammet i to deler! Nå er del to klar, og det kan du se HER. Frem mot sommeren blir det både bingo, rebusløp og grilling. Velkommen!

VIL DU SPILLE I BAND?
Publisert 11.4.2017
Lørenskog Musikk- og kulturskole starter opp et tilrettelagt bandtilbud, og vil gjerne komme i kontakt med aktuelle deltakere. Hvis du, eller noen du kjenner, drømmer om å være popstjerne eller rockehelt kan dette være midt i blinken! Ler mer HER eller ta kontakt med musikkteraeut Henning Brøvig Hansen på telefon 411 02 362.

Illustrasjon bandtilbud 

KULTURKAFEEN HAR VÅRPROGRAMMET KLART
Publisert 2.1.2017
Kulturkafeen på Kurland er et fritidstilbud og samlingssted for psykisk utviklingshemmede over 18 år fra Rælingen, Lørenskog og Skedsmo. Torsdag er klubbdag, og det veksles mellom aktiviteter i Kulturkafeens egne lokaler, og utflukter til andre morsomme steder. Denne våren står blant annet bowling, karneval og påskeverksted på menyen. KLIKK HER for å se hele programmet. Mer informasjon om kulturkafeen finner du HER

MUSIKK FOR ALLE
Publisert 12.12.2017
"Musikk for alle" er en musikkstund én lørdag i måneden, hvor barn og unge med familier eller pårørende møtes. Barna får spille instrumenter og delta i sangleker. Glede, mestring og livskvalitet står i fokus. Minoritetsspråklige ønskes ekstra velkommen! Gjennom musikk, lek og samspill etableres relasjoner på tvers av kulturer, språk og funksjonsnivå. Det kreves ingen forkunnskaper, og tilbudet er gratis. Enkel servering og tid til sosialt samvær. Sted: Fjelhamar fritidsklubb. Datoer våren 2018: 27/1, 24/2, 17/3, 28/4 og 26/5. Tidspunkt: kl. 1130-1330. KLIKK HER for å se brosjyren med mer informasjon. 

Disimilis logo

JOLLY JULE-FRIDAY
Publisert 29.11.2017
Ho ho ho, det er tid for årets siste JollyFriday! 1. desember blir det juledisco, nisselue-fest, pepperkaker og rødt drikke. Alle med nisselue på kommer gratis inn! Vi håper å få tatt et fint gruppebilde med masse herlige JollyFriday-nisser som vi kan legge ut på Facebook-siden vår. Du liker vel den? Som vanlig blir det salg av brus, pølser, pizza og diverse digg. Mats og Kenneth hjelper til med gaming. Vi får også besøk av Lions Strømmen - og de bør få en skikkelig JollyFriday-applaus fordi de støtter oss! 

JollyJuleFredag 2017

D.D.E. PÅ GARDERMOEN 
Publisert 17.11.2017
Søndag 10. desember inviterer Diskoteket til konsert med D.D.E.! Konserten er spesielt for mennesker med behov for tilrettelegging. Stedet er The Qube på Clarion Hotell Gardermoen. Dørene åpner kl. 18:00. Konserten begynner kl. 19:00. Support er DJ Terje. Arrangementet varer til kl. 22:30. Det blir salg av drikke, pølser og snacks (NB: arrangementet er alkoholfritt). Aldersgrense 14 år. Billetten koster kr. 350,- (også for ledsager) og det er bindende påmelding innen 1. desember. Kjøp av billetter: Innbetaling til konto 1822 70 58753. Oppgi navn og adresse, billettene vil bli sendt i posten. Spørsmål kan rettes til Trude Essie Ask på e-post t.essie@online.no eller telefon 97 98 86 33. Transport: Ved fremvisning av billett kan man kjøre gratis på shuttlebussen fra Gardermoen terminal til Clarion Hotell. Overnatting: Kontakt Clarion Hotell på telefon 63 94 94 94. Husk å si ifra hvis det er behov for tilrettelegging på rommet. 

D.D.E.

SALTILBUD FOR UNGE 
Publisert 06.11.2017
Er du mellom 10 og 18 år og har lyst til å få rørt litt på deg på en morsom måte? Da kan du bli med på Spenst Jessheim sitt tilbud for barn og unge med funksjonsnedsettelser! Onsdager kl. 18.00-18.55 er det saltrening med Sabine, som er en dyktig og inspirerende trener. Det koster 900 kr i halvåret, og man må melde seg inn i Øvre Romerike handicapidrettslag for å bli med. Les mer i denne invitasjonen!

Spenst Jessheim saltrening

STJERNEN - KLUBBEN FOR ALLE 
Publisert 25.08.2017
Høstprogrammet for fritidsklubben Stjernen er klart! Det blir klubbkvelder 30/8, 6/9, 13/9, 20/9 og 27/9. Her kan du kose deg med dans og musikk, biljard, Playstation,shuffleboard og tegning. Det er salg av vafler, pølser, kaffe, te og mineralvann. Inngang kr. 20 (ledsager gratis). Åpningstiden er kl. 1800-2100, og vi holder til i Solli Aktivitetshus (Solliveien 7 i Nittedal). Lurer du på noe, så ta kontakt med Kari Anita Eriksen på telefon 482 29 265.

DANSEGALLA I SKEDSMOHALLEN 
Publisert 03.07.2017
22. september blir det stor dansegalla for deg med nedsatt funksjonsevne. Dørene åpner kl. 17.30 og festen holder på fra kl. 18.00 til 21.00. "Gutta fra Scandinavia" spiller opp til dans, og det blir salg av pizza, pølser m.m. Arrangementet er alkoholfritt, og det er ingen aldersgrense. Ledsager kommer inn gratis ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis. Billetten koster 250 kr ved forhåndskjøp, 300 kr i døra. Se hele invitasjonen HER eller les mer på www.dansgalla.com  

Gutta fra Scandinavia

KULTURKAFEEN HØSTEN 2017 
Publisert 03.07.2017
Allerede nå kan du begynne å glede deg til Kulturkafeen åpner igjen etter sommerferien! Høstens program starter med grillfest, og utover sesongen blir det både bowling, leikaring, bading og Halloween-fest. Se hele programmet HER. Kulturkafeen er et møtested for psykisk utviklingshemmede over 18 år, og holder åpent på torsdager. Det veksles mellom aktiviteter i egne lokaler (Kurlandsveien 30) og andre steder (bading, bowling, minigolf etc.).

DISKOTEKET 
Publisert 17.03.2017
Onsdag 5. april braker det løs igjen med Diskoteket i Kanonhallen. Vi holder påfra kl. 18.00 til 21.00. DJ Terje spiller til dans, og det blir servering av pizza, brus og kaffe. Inngang kr 150,- inkludert servering (også ledsagere). Bindende påmelding innen 2. april til t.essie@online.no. Se hele invitasjonen HER.

Diskodansere

VÅRBALL 2017
Publisert 08.02.2017
Fredag 7. april kl. 18:00 er det klart for årets store begivenhet: vårball for voksne med psykisk utviklingshemming! Denne gangen er det Lørenskog kommune som er vertskap, og de byr på middag, DJ, live musikk og mye moro i Kjenn samfunnshus. Prisen er kr. 250 pr. person (også ledsager). Bindende påmelding innen 31. mars på deltager.no. Se hele invitasjonen HER.

OPPSTART SALTRENNG PÅ SPENST
Publisert 05.01.2017
Øvre Romerike Handicapidrettslag og Spenst Jessheim har tilbud om morsom saltrening for barn og unge (8-16 år) på onsdager kl. 18.00-18.55. Første gang etter nyttår blir 17. januar, og tilbudet følger skoleruta. Egenandelen er kr. 900 i semesteret for medlemmer i handicapidrettslaget (ledsager er gratis). Påmelding innen 10. januar til Vigdis Mørdre på telefon 977 50 250 eller e-post vigdis.mordre@idrettsforbundet.no. For å melde deg inn i Øvre Romerike Handicapidrettslag, klikk HER.

JOLLY JULEFREDAG
Publisert 30.11.2016
Nå er det klart for JollyJulefredag! 2. desember er årets siste Jolly Friday, og vi markerer med julekaraoke, pepperkaker, nisseluer og god stemning. For dem som vil er det bare å ta på seg julete klær og nisselue. Dørene åpner kl. 18.00, og vi holder på til kl. 22.00. Velkommen til alle!

nicholas-1562830_1920.png

HØSTPROGRAM FOR KULTURKAFEEN
Publisert 02.11.2016
På torsdager er det Kulturkafe på Kurland. Dette er et møtested for mennesker over 18 år med nedsatt psykisk funksjonsevne. Vi veksler mellom å være i vårt eget lokale i Kurlandsveien 30, og å reise ut på forskjellige morsomme aktiviteter. 3. november er det bowling på Strømmen, og frem mot jul blir det både rebusløp, bading og juleverksted. Se hele programmet HER.

HALLOWEENFEST PÅ JOLLY FRIDAY
Publisert 02.11.2016
Fredag 4. november blir det markering av Halloween på Jolly Friday. Vi oppfordrer alle gjester til å kle seg ut og være så skumle de bare kan og vil! Jo mer UHUUU. jo bedre er det. Det er selvsagt lov å se snill og søt ut også - da er man jo bare en ulv i fåreklær. Det blir premie til beste utkledning. Om du ikke får kledd deg ut på forhånd, så kan vi hjelpe. Vi har litt sminke og skumler deg til så langt vi klarer. Det viktigste er at du er skrekkelig klar for fest!

pumpkin-988231_1280.jpg

MÅSATROLLET STENGT PGA OPPUSSING
Publisert 18.10.2016
Kiwanis arrangerer Måsatrollet den første mandagen i måneden, og dette er et veldig populært tilbud. Nå må dessverre klubben holde stengt i november og desember fordi Strømmen menighetshus skal pusses opp. Kiwanis arrangerer imidlertid stor juletrefest på Skedsmo Samfunnshus i januar 2017, og invitasjoner blir sendt ut til aktuelle brukere senere. Ønsker du mer informasjon, kontakt Turid Olaisen på tlf. 900 86 150.

HURDALSJØEN HOTEL OVERTAR FOR HARALDVANGEN
Publisert 14.10.2016
Fra 2017 blir det nytt tilbud til deg som ønsker ferie- og aktivitetsopphold med tilrettelegging. Det blir samme pris, konsept og aktivitetsselskap som på Haraldvangen, men med nytt navn og sted. RomerikEvent med Stian Hauge i spissen flytter inn på Hurdalsjøen hotel, og det blir mange kjente aktiviteter - pluss noen nye! Sjekk ut invitasjonen for sommeren 2017 HER. Du kan også besøke RomerikEvent sin hjemmeside.

RomerikEvent kano.jpg

BARNAS RIDDERUKE 2017
Publisert 03.10.2016
15.-21. januar 2017 arrangeres Barnas Ridderuke på Beitostølen. Hensikten er å gi tilbud om skiløping til barn og unge mellom 10 og 16 år med funksjonsnedsettelser. Målgruppen er særlig dem som tidligere ikke har hatt så store muligheter til å gå på ski, men både viderekommende og nybegynnere er velkommen. Det er en forutsetning at deltakeren har mulighet til å nyttiggjøre seg skigåeing som aktivitet, og har mulighet til å følge opp aktiviteten siden. Er du interessert, eller kjenner noen som kan være aktuelle? Les mer om Barnas Ridderuke i denne brosjyren. Der finner du både priser og annen praktisk info.

 Barnas ridderuke forside.JPG

MORODALSFESTIVALEN 2016
Publisert 10.05.2016
Velkommen til Morodalsfestivalen lørdag 18. juni kl. 11.00 til 18.30. På plakaten i år står blant andre Ravi, Return, Contrazt og Sputnik.

Morodalsfestivalen er en unik og inkluderende musikkfestival for utviklingshemmede og alle andre som liker musikk og moro! Her gjennomføres inkludering ved omvendt integrering for å skape en arena for dialog, samhold og felles opplevelser. Det geografiske nedslagsfeltet begynner å bli stort, og festivalen har hatt besøk fra 14 fylker i Norge, 2 län i Sverige - og fra England, Nederland og Spania! Kommer du?  Se hele invitasjonen HER.

Bilde Morodalsfestivalen.JPG

"SYNG MED OSS"-KORET PÅ NEDRE ROMERIKE
Publisert 03.05.2016
"Syng med oss"-koret er spesielt tilrettlagt for mennesker med utviklingshemming, og har ca. 30 medlemmer fra Nedre Romerike og Fet. Vi møtes for sang og sosialt samvær. I pausene er det lett servering (polarbrød med ost). Alderen på medlemmene våre er fra 15 til 65. HER PDF document ODT document kan du se semesterplanen for høsten 2016. Lurer du på noe, så ta gjerne kontakt med korets leder, Elisabeth Kristiansen, på e-post Elisabeth.Kristiansen@ralingen.kirken.noVelkommen!

Bilde_fjellhamar_syngmedosskoret.jpg

DANSEGALLA MED OLE IVARS
Publisert 02.05.2016
Fredag 12. august  inviterer Diskoteket til skikkelig dansegalla på Clarion Hotell Gardemoen. Der blir det fullt trykk med live-musikk, pizza og brus. I tillegg til populære DJ Terje, spiller Ole Ivars opp til dans. Dørene åpner kl. 18.00, pizzaen serveres kl 19.00. Pris pr. person er kr. 350,- og da er pizza og brus inkludert. Aldersgrense 14 år. Påmeldingsfrist 10. juli. Se hele invitasjonen HER for mer detaljer og påmeldingsinformasjon.

ÅPEN DAG PÅ GOLFBANEN
Publisert 22.04.2016
To av golfklubbene i området ønsker å sette i gang med golftilbud for mennesker med funksjonsnedsettelser denne våren, og inviterer til åpne dager der man kan få prøve seg på banen:

Drøbak golfklubb planlegger treningstilbud for barn og unge med ulike funksjonsnedsettelser, og det blir åpen dag med morsomme aktiviteter lørdag 21. mai kl. 13.00-15.00. Se invitasjonen med påmeldingsinfo HER.

Hauger golfklubb starter et tilbud for utviklingshemmede, og det blir kick off lørdag 7. mai kl. 14.30-16.00. Se hele invitasjonen med påmeldingsinfo HER.

Golf Hauger golfklubb.JPG

 

LYST TIL Å PRØVE KLATRING?
Publisert 22.04.2016
Ski klatreklubb inviterer barn, unge og voksne med ulike funksjonsnedsettelser til en åpen dag der man kan få prøve seg i klatreveggen. De håper interessen er stor nok til at man kan etablere et fast ukentlig tilbud fra høsten. Klatring er både trygt og morsomt, og egner seg godt for de aller fleste, så ta turen til Ski Allianseidrettshall lørdag 28. mai mellom kl. 11.00 og 14.00! Påmelding til skiklatreklubb@hotmail.com innen 21. mai. Oppgi både alder og funksjonsnedsettelse slik at klubben kan få planlagt godt. Se hele invitasjonen HER. Visste du forresten at det finnes både klatrevegg og klatreklubb i Rælingen også? Du finner dem på Facebook!  

Klatrevegg Ski.jpg

VÅRBALL 2016
Publisert 11.04.2016
I år er det Skedsmo kommune som er vertskap for det interkommunale vårballet for psykisk utviklingshemmede. Arrangementet går av stabelen fredag 22. april kl. 18.00-21.30 i Skedsmo rådhus. Det blir velkomstdrikk, god mat, kaker, dans og levende musikk. Påmeldingsfristen er utsatt til 15. april, og du melder deg på her: www.deltager.no/varball2016 Se hele invitasjonen HER.

 Vårball 2016 bilde.JPG

PROGRAM KULTURKAFEEN
Publisert 21.03.2016
Kulturkafeen på Kurland er et hyggelig møtested for utviklingshemmede over 18 år i Lørenskog, Rælingen og Skedsmo. Torsdag er fast klubbkveld, og på programmet står både aktiviteter i klubbens egen lokaler og ute i nærmiljøet. Klikk HER for å se programmet for våren 2016.

Logo kulturkafeen.JPG

DISKOTEKET I APRIL
Publisert 21.03.2016
Onsdag 6. april kl 17.30-20.30 er det igjen klart for diskotek for utviklingshemmede. Pågangen er stor, og de som eventuelt ikke får plass denne kvelden kan i stedet komme onsdag 13. april. Førstemann til mølla! Påmelding innen 3. april. Vi holder til på Brannfjell skole i Ekebergveien 111. Pris er kr. 150,- pr. person, og det inkluderer brus, pizza og kaffe. Og selvsagt topp dansemusikk fra DJ Terje! Se hele invitasjonen med påmeldingsinfo etc. HER. Velkommen!

TILRETTELAGT GUDSTJENESTE ONSDAG 3. FEBRUAR
Publisert 03.02.2016
Nedre Romerike prosti ønsker velkommen til kveldsgudstjeneste som er spesielt tilrettelagt for utviklingshemmede i Fjellhamar kirke kl. 18.30. Det blir allsang, preken og lystenning. Musikk ved Vasshjulet tit og blæs og Syng med oss-koret. Kvelden avsluttes med kirkekaffe i underetasjen! Se hele invitasjonen HER.  

DISKOTEKET ONSDAG 2. DESEMBER
Publisert 20.11.2015
Det var så mange som ville være med på innflyttingsfesten i de nye lokalene at noen av de som sto på venteliste ikke fikk plass. Som plaster på såret har disse fortrinnsrett på neste diskotek 2. desember hvis de melder seg på innen 26. november. For alle andre er det bindende påmelding innen 29. november så langt det er ledige plasser. Det blir som vanlig både dans og servering. DJ Terje sørger for musikken, og inngangsprisen på kr 100 inkluderer både pizza, brus og kaffe. Påmelding til t.essie@online.no. Se hele invitasjonen HER 

INNFLYTTINGSFEST PÅ DISKOTEKET 11. NOVEMBER
Publisert 30,10,2015
Diskoteket har flyttet inn i nye lokaler på Brannfjell skole i Ekebergveien 111. Dette feirer vi med kaffe og kake onsdag 11. november. I tillegg blir det pizza, brus og disko med DJ Terje, og alt er inkludert i inngangsbilletten som koster 100 kr. Vi holder på fra kl 17.30 til 20.30. Alle over 14 år er hjertelig velkommen, men husk at ledsagere også må melde seg på og betale inngangspenger! Påmelding til Trude på e-post t.essie@online.no eller telefon 97 98 86 33 senest 8. november (bruk helst e-post). Gi beskjed ved påmelding hvis du ønsker vegetarpizza.

cupcake.jpg

HAWAII-DISKO ONSDAG 27. MAI
Publisert 11.05.2015
I mai blir det Hawaii-tema på Diskoteket! Alle får en krans rundt halsen når de kommer, og det blir både dans og servering som vanlig. Inngangsbilletten koster 100 kr. (også for ledsager), og inkluderer blant annet pizza. Påmelding innen 25. mai til t.essie@online.no - gi beskjed hvis du ønsker vegetarpizza. Se hele invitasjonen HER.SmilingHulaIM.jpg  

DISKOTEKET ONSDAG 18. MARS
Publisert 02.03.2015
Da er det klart for en ny diskokveld for utviklingshemmede! DJ Terje spiller musikk, og det blir servering av pizza, brus og kaffe. Alt er inkludert i inngangsbilletten som koster 100 kr. Bindende påmelding til t.essie@online.no innen 16. mars. NB: ledsagere må også både melde seg på og betale. Vi oppfordrer alle til å spre budskapet til venner og kjente! For å se hele invitasjonen med mer informasjon, klikk HER.

 

PROGRAM FOR KULTURKAFEEN VÅREN 2015
Publisert 29.01.2015
Kulturkafeen holder til i Kurland fritidshus (Kurlandsveien 30) og er et et uforpliktende samlingssted for psykisk utviklingshemmede over 18 år i Lørenskog, Skedsmo og Rælingen. De besøkende blir utfordret til selv å delta aktivt i utforming og gjennomføring av den åpne virksomheten. Kulturkafeen er åpen hver torsdag kl. 18-21. Noen ganger reiser man ut for å bowle, spise pizza eller andre morsomme aktiviteter, og ellers er det varierte aktiviteter i egne lokaler. Denn våren blir det blant annet talentshow og karneval! Se hele programmet HER.

Kulturkafeen logo.jpg

 

JOLLY FRIDAY VÅREN 2015
Publisert 28.01.2015
Kjenner du til JollyFriday? Det er den beste og viktigste møteplassen i vår del av verden for unge og unge voksne som synes det er greit med litt bistand!

Regelen er jo at den første fredagen i måneden er JollyFriday-kveld. Men, ingen regel uten unntak. Vinterferie, påskeferie, 1.mai – det er mange ferie- og fridager, og da utsetter vi festen til fredagen etter. Sjekk invitasjonen, den forteller hvilke fredagskvelder du skal til Skjetten Fritidssenter i Landskronaveien 513.

Det vil som alltid bli underholdning, gaming, dans, konkurranser, spill, kiosksalg, prat og latter. Har du bursdag, så synger vi gjerne for deg – om du vil. Alle er velkommen, uansett bostedskommune.

Logo Jolly Friday.jpg

 

VINTERDISKOTEK
Publisert 19.01.2015
Onsdag 4. februar åpner Diskoteket dørene for første gang i 2015. DJ Terje spiller til dans, og det blir servering av pizza, brus og kake. Prisen er bare 100 kr pr. person! Bindende påmelding innen 2.februar til Trude Essie Ask på e-post t.essie@online.no (gjelder også ledsagere). Spre gjerne budskapet til venner og kjente som du tror kan være interesserte. Se hele invitasjonen HER.

 

JOLLY JULEFRIDAY
Publisert 27.11.2014
I desember er det ikke bare Jolly Friday, men et riktig Jolly JuleFriday! Det skjer fredag 5. desember på Skjetten Fritidssenter i Landskronaveien. Dørene åpner kl 18.00. Denne kvelden er nisselua på, gløgg og pepperkaker står klart, og Skedsmo viseklubb spiller julesanger og andre sanger. Noen vil synge med, andre vil ikke. Noen bryr seg ikke om julen i det hele tatt. Man gjør som man vil, her er det rom for alt. Gamesenteret har ikke så mye julestemning, der er det bare rå spillavdeling! Se invitasjonen om du lurer på hvem som er gjester på dette fantastiske samlingsstedet - eller ring Inger Kristin Nyholt på tlf 66 93 81 97- Del gjerne budskapet med venner og kjente - og velkommen alle sammen!

Inngang kun kr 20,-. Kiosken har enkel mat, brus og godteri til priser mellom 10 og 20 kroner.

Logo Jolly Friday.jpg