Barn i basseng

Leieprisen inkluderer 1,5 time i badeanlegget (inkl. garderobetid), samt 1 eller 2 timer til bespisning og lek i skolens kantine. Du må selv ha med det du trenger av mat og drikke, pynt, servise og bestikk - men det finnes kjøkken med mulighet for enkel oppvarming av mat (f.eks. pølser). Badevakt er også inkludert i prisen. Er det mer enn 20 badende gjester må leietaker imidlertid stille med en voksen vakt som er til stede ved bassenget (på land).

 

Hvis du heller vil ha selskap på en ukedag, er det lov å ta med seg hele gjengen i offentlig bad og kjøpe gruppebillett - men vi setter veldig pris på det hvis du varsler oss noen dager i forveien. I Marikollen bad er det mulig å leie kantina i forbindelse med et slikt besøk i offentlig bad, og ha pølsefesten der! Ta kontakt med kommunens servicetorg på telefon 63 83 50 00 hvis du vil vite mer.

Leiepriser for badene finner du på denne lenken.

 

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er anleding til å komme tidligere for å pynte eller bli igjen for å rydde - man disponerer lokalene kun i det tidsrommet som er oppgitt i kontrakten. Det er god tid til å dekke bord etc. mens barna er i bassenget. Vi anbefaler også å bruke servise i plast/papp, så går ryddingen kjapt og greit. Dersom man ønsker utvidet tid må dette avtales med servicetorget ved kontraktinngåelse.

 

I skolens sommerferie er badene stengt for utleie.