Program for dagen

Kl. 12:00 er det offisiell åpning. Dette skjer fra en scene som settes opp på torget mellom Ravinen og Marikollen torg. 

Etter den offisielle åpningen er det åpent hus, hvor du selv kan gå rundt og se. Rundt omkring i huset er det forskjellige aktiviteter. Biblioteket har eventyrstund for de minste og improteater for familier. I kunstrommet er det utstilling og verksted. Helsestasjonen står med stand og forteller om sine tilbud. I dansesalen kan du se drill og kulturskolens danseklasser. I fleksisalen er det kor, band og dans. I musikkrommene får du se sangere og musikere spille. Ungdomsklubben har omvisning, for alle aldre.

Kl. 14:00 starter vandreforestillingen «Et helt menneske». Alle forestillingene på lørdag er utsolgt, men det er fortsatt ledige billetter til visningene på søndag. Forestillingen er gratis, men du må hente ut en gratisbillett via denne siden: https://xn--irlingen-k0a.no/et-helt-menneske-mt67nw/

Kl. 16:00 er det åpningskonsert på scenen på torget. Rælingen musikklag byr på alt fra klassisk til blues og folkemusikk. Ingen billett eller påmelding nødvendig til konserten.

Kl. 19:30 er det duket for kveldens store konsert på scenen på torget, med Subwoolfer, Stina Talling, Kløbbman x Feedbæck, Henrik Nysether og Josefine’s Pearls. Ingen billett eller påmelding nødvendig til konserten.

Annet

På torget vil du finne en foodtruck fra Garçon – kafeen som åpner i Ravinen. Casa Mia stiller også med iskremsalg, og Rælingen Fotballklubb griller. I tillegg er butikker og serveringsstedene i Marikollen torg åpne.

Parkering

Vi forventer at mange vil finne veien til Fjerdingby sentrum denne dagen, og oppfordrer alle til å reise på andre måter enn med bil. 
Bussholdeplassen Marikollen ligger rett ved torget. Holdeplassen Fjerdingby ligger kun få minutters gange unna. Kom gjerne gående eller på sykkel også. Det er mange sykkelparkeringsplasser i området, både på torget og ved Marikollen idrettspark. Parkeringsmulighetene i området er på de to plassene i Marikollen ved klubbhuset og parkeringsplasser ved Marikollen ungdomsskole og bortover mot fotballbanen. I tillegg er det mange gratis parkeringsplasser ved Rælingen rådhus og Rælingen vgs. Det er også mulig å parkere gratis ved Fjerdingby skole.

Vi gleder oss til å se mange rælinger i Fjerdingby sentrum i helgen!