Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Rælingen kommunes arbeid med flyktninger. Se film!

Rælingen kommune var en av seks nominerte kommuner til bosettingsprisen 2016, Trondheim kommune fikk prisen for sitt arbeid med flyktninger og integrering. Vi gratulerer Trondheim kommune med prisen! I forbindelse med at Rælingen også var nominert til prisen, noe vi er stolt av og glade for, ble det laget en film om vårt arbeid med flyktninger som du gjerne må se.  

Rælingen kommune er nominert til bosettingsprisen 2016

Rælingen kommune er en av seks kommuner som er nominert til prisen. De nominerte måtte blant annet skåre høyt på å ha gjort ekstraordinær innsats for å bosette mange flyktninger i 2016 gjennom kreative og gode løsninger for å skaffe nok boliger. Utdeling til en vinner av prisen vil skje i Trondheim 26. april 2017.

Informasjonsmøte om flyktningers situasjon i Rælingen

Rælingen kommune har fått henvendelser den siste tiden med spørsmål om hvordan man kan hjelpe de flyktningene som bor i Rælingen. Vi inviterer derfor til et informasjonsmøte i våre lokaler i Sætervegen 3, 2006 Løvenstad, mandag 28. september kl 17.00.  Alle er hjertelig velkomne.

Rælingen best på introduksjonsprogram for flyktninger i 2014

Rælingen kommune og Midtre Gauldal  kommune hadde 100 prosent måloppnåelse etter introduksjonsprogrammet av flyktninger i kommunen. Gjennomsnittet for kommunene på landsbasis er 44 prosent, en tredjedel oppnår det nasjonale målet på 55 prosent.