Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Vi informerer om stort og smått og møter aktuelle personer og hører hva de tenker om det nye som kommer i  kommunens nye sentrum. I februar 2022 arrangerte vi også en fotokonkurranse. Se mer nedenfor. 

Ravinen skilt med kommunevåpen

Ravinen har fått skilt

Bygget Ravinen som får kultur-, familie- og helsetjenester og åpner offisielt lørdag 3. september kl. 12.00 har fått sklit med kommunevåpen mot miljøgata i Øvre Rælingsveg. Den gule hovedinngangen mot Marikollen torg er også skiltet. 

Kultursjef Rune Thieme er på flyttefot til Ravinen

- Vi flytter snart til Ravinen

Kultursjef Rune Thieme pakker esker på Rælingen rådhus. 1. juli er overtakelse av bygget Ravinen med kultur-, og familie- og helsetjenester. Samling av tjenester og tilbud innen kultur, familie og helse i ett bygg tilfører Rælingen kommune og innbyggerne noe helt nytt. Alt skal være klart til offisiell åpning lørdag 3. september kl. 12.00. 

Marikollen og Fjerdingby sentrum med skilter og mer

Statusbilder sommer i Fjerdingby sentrum

Det er sommer i Fjerdingby sentrum. Ta en tur innom Fjerdingby sentrum og se hvordan det blir med skilting og ferdigstilling av Ravinen og torg. Hovedinngangen til Ravinen blir okergul. Overtakelse av bygget er 1. juli. Innflytting i Rælingen bibliotek vil pågå frem til offisiell åpning 3. september. Rælingen helsestasjon, Ravinen ungdomsklubb og flere vil også komme på plass og ta lokaler i bruk. Arbeid med torget som får betongheller, kantstein, sitteplasser med treavdekning og et langt amfi, vil pågå til og med 31. august. Nederst i artikkelen finner du noen sommertips. God sommer!

Helsestasjon med knagger og skohyller i Ravinen

Familie- og helsetjenester flytter til Ravinen

I Ravinen kommer kommunens nye bibliotek og flere rom for kulturtilbud, og ikke minst kommer en rekke helsetjenester. Familie- og helsetjenester, herunder kommunens nye helsetasjon, kommer i 2. etasje. Vi har tatt en prat med avdelingsleder Liv Ane Stavik for å høre hvordan de jobber med og ser på mulighetene for Forebyggende helsetjenester som skal flytte til Ravinen. 

 

Ravinen - illustrasjon januar 2021 Spinn Arkitekter AS

RAVINEN ÅPNER LØRDAG 3. SEPTEMBER KLOKKEN 12.00

Her vil vi oppdatere med program for åpningsdagen etterhvert som det blir klart. 

Den offisielle åpningsdagen 3. september faller på samme tid som Kulturuka i Rælingen pågår. 

Mer om programmet kommer i løpet av juni. 

Det planlegges for omvisning en rekke mindre arrangementer i de ulike rommene i Ravinen. Hvordan det blir er ikke avklart enda. 

Det er bare å glede seg!