Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Vi informerer om stort og smått og møter aktuelle personer og hører hva de tenker om det nye som kommer i  kommunens nye sentrum. I februar 2022 arrangerte vi også en fotokonkurranse. Se mer nedenfor. 

Åpningstider Ravinen ungdomsklubb

Ravinen ungdomsklubb åpner 3. september

Aamodt ungdomsklubb har flyttet til Ravinen i Øvre Rælingsveg 203 og har endret navn til Ravinen ungdomsklubb. Offisiell åpning er lørdag 3. september. Alle ungdommer som går på ungdomsskole eller videregående skole i Rælingen er velkomne. 

Helsestasjon for ungdom plakat

Helsestasjon for ungdom åpner i Ravinen onsdag 31. august kl. 12

Tilbudet er gratis for deg som er mellom 13 - 23 år. Det er drop-in og adressen er Øvre Rælingsveg 203 i 2. etasje. Benytt inngang til venstre på baksiden. Du kan også bestille time på sms. Åpningstiden er onsdag 31. august fra kl. 12.00-18.00. Se mer i artikkelen.  

På hjørnet i Marikollen torg er Pizzabakeren

Næringslivet vokser i Fjerdingby sentrum

Vi ønsker Pizzabakeren som åpnet 23. august i Marikollen torg velkommen til Fjerdingby sentrum. Se mer om næringsliv i Marikollen torg som åpnet 12. mai. 

Garcon og Raymond Wiig ved Lillestrøm stasjon

- Garҫon klar for avspark

Raymond Wiig var med og startet Garҫon bakeri og kafé i Lillestrøm i 2007 og har økt antall bakerier og kafeer siden. Nå står nyåpning av Garҫon i Ravinen på Marikollen i Fjerdingby sentrum for tur som den femte i rekken.