Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
30. november kl. 10:08

Koronavirus

-HER

. clear

Aktivum Rælingen AS

Aktivum Rælingen AS i Øvre Rælingsveg 176, er et kommunalt selskap som eies av Rælingen kommune. Aktivum driver en av regionens flotteste og største gjenbruksbutikker, og har de fleste varetyper innen gjenbruk, også klær.

I tillegg har Aktivum et snekkerverksted som produserer lister og utemøbler.

I tilknytning til overnevnte driver selskapet en transporttjeneste knyttet opp mot henting og levering av møbler til gjenbruksbutikken.

Attføringsarbeidet er Rælingen Aktivum AS sitt primære mål, og selskapet arbeider på oppdrag fra NAV Rælingen. Målet er å tilbakeføre deltakere til ordinært arbeidsliv eller benytte deres restarbeidsevne ved Aktivum.

Aktivum Rælingens nettsider

Aktivum Rælingen AS på Facebook

Her kan du låne sports- og fritidsutstyr

BUA Rælingen i lokalene til gjenbruksbutikken Aktivum Rælingen AS i Øvre Rælingsveg 176 er en gratis utlånsordning av sport- og fritidsutstyr for Rælingen kommunes innbyggere. Du kan låne ski og mye annet i en uke - gratis. Se åpningstider og oversikt over utlånsprodukter i artikkelen. Alle er velkomne.

 

Aktivum scene bygges

Aktivum blir kulturarena

Aktivum er regionens største bruktbutikk. De selger alt fra klær og leker til møbler og sportsutstyr. Nå legger de også til live musikk i sortimentet!